Sjelesorgkurs under UL

Brenner du for ungdomsarbeid, ønsker å være med på UL, men føler deg for gammel til å være deltaker?

Da kan løsningen være å delta på sjelesorgkurs – med praksis blant UL-deltakerne.

– Dette er et kjempegodt tilbud til de som bruker mye av tiden sin i samtale med ungdom, enten i jobbsammenheng eller på fritiden, sier Kenneth Foss, daglig leder i ImF-UNG.

24 deltakere er det plass til på kurset som starter opp 31. juli, to dager før selve UL i Kongeparken i Rogaland. Halvparten av dem skal være fra ImF.
– Dette er en unik mulighet for ungdomsledere til å få kompetanse og utrustning på et viktig område, der en i tillegg får praksis umiddelbart etterpå under selve UL, sier Kenneth Foss, som oppfordrer alle interesserte om å søke.

– Alle kan søke, men vi kommer til å prioritere ansatte og frivillig med en tjeneste i et ungdomsarbeid, sier han.

Kursansvarlig er Gunnar Elstad, ansatt i NLM med stort ansvar for sjelesorg og undervisning, blant annet som redaktør for nettstedet sjelsorgogveiledning.no. Han er utdannet i teologi, informatikk og psykologi, har jobbet i Laget, Bibelskolen i Grimstad og vært forsamlingsleder i NLM-forsamlingene Betania i Trondheim og Misjonssalen i Oslo.

Kurset holdes på Fjelltun Bibelskole i Stavanger og egenandel for deltakerne er på kr 600. Det dekker mat, losji og materiell for selve kurset. I tillegg får man dekket overnatting under selve UL. Søknadsfrist er 31. mai.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.